Veel geld en tijd kwijt?

Grip op IT Finance

Ondoorzichtige processen en onvoldoende aansluiting met de business maken van IT veelal een black-box. Vermoed jij dat de kosten van IT te hoog zijn en er te veel tijd aan besteed wordt? Doe dan de gratis checklist en ontdek of:

Het bedrijfsleven ondergaat een ongekend snelle transformatie, gedreven door technologische ontwikkelingen. Onderwerpen zoals Cloud, Artifical Intelligence en Robotisering worden steeds belangrijker, de digitale transformatie raakt iedere sector. Dit maakt het effectief managen van IT van cruciaal belang. Simpel gezegd: om winstgevend te blijven heeft u maximale grip nodig op de kosten, kwaliteit en prestaties van uw IT organisatie.

Over It's Value

Sinds 2009 begeleidt It’s Value organisaties bij het succesvol verbinden van IT, Business en Financiën. Dat doen wij in West-Europa vanuit onze kantoren in Nederland en Engeland. Maar we hebben ook opdrachten in Amerika en Australië gedaan.

Gemiddeld heeft elke business consultant van It’s Value minimaal 15 jaar ervaring in de combinatie financiën en IT. Hij/zij  is gepokt en gemazeld in het opstellen van kostenmodellen, doorbelastingstructuren, KPI’s en het realiseren van de processen binnen IT om de financiële transparantie en de IT dienst kwaliteit te vergroten.

0
Projecten
0
TBM-producten
0 +
Rapportages
0 mln+
Besparing

Wat onze klanten zeggen

Het opleveren van management rapportages was een tijdrovend proces. It’s Value heeft TBM bij ons geïmplementeerd met ondersteunende software voor het kostenmanagement- en begrotingsproces. Rapportages worden nu automatisch gegenereerd, waardoor we sneller en beter zicht hebben onze prestaties. Tevens hebben we onze interne processen kunnen verbeteren.

Mediabedrijf, Publieke Sector

Onze IT kosten waren onvoldoende voorspelbaar. It’s Value heeft het inzicht, grip en besturing op deze kosten vergroot. Binnen één jaar hebben we 10% op onze operationele IT kosten bespaard.Grote Verzekeraar, Financiële Dienstverlening

Doe nu de gratis checklist

hoeveel grip HEEFT jouw bedrijf op de it finance?

Scroll naar top